Spencer schaarwagens 3 jaar garantie!

Al sinds 2008 is De Vene volwaardig dealer van het merk Spencer. Spencer is een Italiaanse maker van hoogstaande producten voor de uitvaartsector. In Nederland en België zijn vooral de schaarwagens  en brancardonderstellen van Spencer bekend. In 2008 waren de schaarwagens van Spencer een welkome aanvulling op ons assortiment. Bijna alle toenmalige schaarwagens waren zwaarder van gewicht en minder handzaam. Ook nu nog zijn de schaarwagens en brancardonderstellen van Spencer niet weg te denken uit het aanbod in de uitvaartsector.

De schaarwagens van Spencer onderscheiden zich door het lichte gewicht maar ook de handzaamheid en de kwaliteit waarmee een transfer gemaakt kan worden. Semi-lucht uitgevoerde wielen zorgen voor een geruisloze en soepele voortbeweging. Zelfs op klinkers, kinderkopjes of licht onverhard terrein acteren de schaarwagens nog goed. Ook drempels inpandig kunnen op een prettige manier “genomen” worden. Daarnaast zijn de modellen hufterproof ontworpen en ijzersterk te noemen. De schaarwagens gaan, zelfs bij intensief gebruik, jaren mee. Daarom geven wij als enige dealer vanaf vandaag, 3 jaar garantie op alle schaarwagens van Spencer!

De Spencer schaarwagens worden gebruikt voor het transport van de uitvaartkist naar het woonhuis, voor de opbaring, voor het transport uit het woonhuis, voor het inbrengen tijdens de dienst, voor het begeleiden uit het gebouw van dienst en soms zelfs nog op de begraafplaats. Hiermee zijn de schaarwagens van Spencer de huidige werkezels van de uitvaartprofessional. Ook worden veel van de schaarwagens door ons voorzien van een “rek en een rok” of anders gezegd: een buisframe en een draperie of een foldi frame en een draperie. De Vene zorgt bij iedere order voor maatwerk, klein of groot. Natuurlijk zorgt Spencer jaarlijks voor updates en verbeteringen op de producten. Daarmee zijn we ook klaar voor de toekomst van de uitvaartbranche.

De brancardonderstellen en brancards van Spencer worden tevens veelvuldig gebruikt in Nederland en België. Wij hebben altijd showroommodellen staan van de schaarwagens en brancardonderstellen. Deze kunt u bekijken in onze showroom aan de Bagijnhof 11 in Veen (NB).

Mocht er onverhoopt een dopje af gaan of een onderdeel beschadigen dan heeft De Vene een dealermagazijn met onderdelen voor de schaarwagens. Wij leveren ook service op de producten die wij leveren! Dit is misschien ouderwets maar het past goed bij onze onderneming en de klanten die net dat beetje extra willen.

Wilt u informatie of een offerte voor een schaarwagen of brancardonderstel? Laat het weten.Zie onze contactgegevens.